Motor_Klein

Panrijder reis 62 Oostenrijk
27 mei 2012 t/m 3 juni 2012

Routes

 
Naar Picasa

Logo

Al in 2011, na diverse motorreizen naar Frankrijk, Oostenrijk en Italië begon het al snel weer te kriebelen. We hadden zoveel moois gezien en zoveel prachtige wegen bereden dat het idee geboren werd voor de leden van het forum www.panrijder.info in 2012 een reis te organiseren naar Oostenrijk.
Een reis van een dag of 8 zou het moeten worden.
In eerdere reizen naar Italië en Oostenrijk hadden we steeds overnacht in Hotel Bergheim in Lermoos en dat was ons steeds goed bevallen. Niet duur en 's-morgens een stevig ontbijt. (http://members.aon.at/pension.bergheim/)

Na contact te hebben gehad met Rudi, de eigenaar van Bergheim, werd het idee op het forum gezet en al snel volgden de inschrijvingen.

Nu moesten de routes worden gemaakt. Dit bleek niet zo eenvoudig. Door de vele sneeuw in de winter 2011 - 2012 waren nog een aantal passen dicht, alhoewel door het feit dat de Giro Italia ook een aantal passen aandeed werd door de Italianen hard gewerkt en bleek vlak voor ons vertrek dat een aantal passen, waaronder de Stelvio open waren. Alleen het weer moest ons nu niet in de steek laten.

Op 27 mei om 7.00 uur was het zo ver..

Deelnemers aan de reis:
Panadera met Wencke als duo
Hupelde
Floepje
Flevopan
Rav4
Panmanbos
René
Pandow
Gert-Jan
PanGert
Dikkie Pan st1100
Heinz
PanRob
Manus